Om WikiLexi

Opprett bruker her eller logg inn

Wikilexi.org er et elektronisk leksikon for norske studenter. Leksikonet inneholder materialer som er under opphavsrett, det betyr at alle bilder som er publisert av administratoren er under den lovlige publikasjons-reglen.

Alle artikler på denne nettsiden bør helst henvende til relaterte kilder.

Send mail til wikilexi@live.no dersom du ser kildefeil eller manglende kilder – Eller dersom du har lyst til å delta i det norske student leksikonet.

Wiki betyr at alle kan ha tilgang til å redigere og legge til nye relaterte sider for Student leksikonet. Leksikonet er et internettbasert encyklopedi som skal være et troverdig og tillitsfull leksikon. Vi gir ikke tilgang til folk som ønsker å lage en bruker uten at de sender oss en mail om sin begrunnelse om hvilke artikler de mener som må endres. Grunnen er at vi ønsker ikke et leksikon som inneholder feilinformasjon fra kilder som ikke er relatert til den artikkelen som blir publisert.

 

MIDLERTIDLIG REGLER: 

  1. Skriv ditt utfyllende navn og din nåværende epost-adresse (NB! Bruker som ikke har utfyllende navn og etternavn vil bli slettet. Brukeren din blir registrert som Bidragsyter. 
  2. Se gjennom artikler om hva som er opprettet eller hvilke artikler du ønsker å redigere. Trykk Ctrl+F for å søke navn på artikler / eller se arkivet for leksikonet
  3. Ikke legg ut bilder eller informasjon som kan bryte personvern-loven (Les mer)
  4. Dersom du ønsker å bli en del av redaksjonen, så vil vi at du skal henvende deg til redaksjonen på mail.
  5. Les gjennom artikkelen før du publisere.

 

 

 

Comments are closed